Sánchez de León diu als estudiants que no dimitirà pas

  • Segons ella, la responsabilitat té a veure amb 'qüestions tècniques de la policia'

VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, es va reunir ahir a la vesprada amb representants dels estudiants que s’han manifestat aquests dies. Li van demanar que dimitís per la violència amb què havia actuat la policia, i ella va respondre que no ho faria pas ni retiraria els càrrecs contra els detinguts. El president de la Federació Valenciana d’Estudiants, Albert Ordóñez, li va lliurar un decàleg d’actuació de la policia.

 

Segons Sánchez de León, la responsabilitat no és seva, ans està en ‘coses tècniques de la policia’. Que, en tot cas, va dir, no depuraria cap responsabilitat política i que, si bé tenien el dret de manifestar-se, abans ho havien de comunicar.

Abans de la reunió Sánchez de León havia manifestat que havia obert un expedient informatiu per a determinar si la policia s’havia extralimitat contra els estudiants aquests últims dies. I poques hores abans el ministre de l’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, havia dit que compareixeria al congrés per donar explicacions dels fets, si els partits li ho demanaven. En tot cas, va manifestar a Catalunya Ràdio que entre els manifestants hi havia ‘grups violents’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any