El govern català es reuneix amb el magnat del projecte Eurovegas

  • La Generalitat creu que el macrocomplex acabarà anant a Madrid

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de a Generalitat, Artur Mas, el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, es van reunir ahir a la tarda amb el magnat dels casinos Sheldon Adelson, que cerca un lloc a Europa per a instal·lar-hi el gran complex Eurovegas. Madrid té molt d’interès a ser-ne la seu.

En una reunió, en principi secreta, al Palau de la Generalitat es van estudiar les possibilitats d’emplaçar el projecte a Catalunya. El president Mas va assistir a la reunió una estona. També hi prengueren part un grup d’empresaris catalans, com Isak Andic, president de Mango, i Carles Vilarrubí, vice-president del FC Barcelona. Ara, després de la reunió, la sensació de l’executiu català era que la comunitat de Madrid, que també vol fer-se’l seu, tenia força més possibilitats.

El portaveu del govern, Francesc Homs, va dir ahir que les informacions que situaven l’Eurovegas al Prat de Llobregat eren simples especulacions, que no havien sortit del govern; que aquest projecte, en fase d’estudi, s’examinava com qualsevol altre que pogués portar riquesa i crear ocupació. Això sí, va recalcar, tota inversió ‘ha de seguir i complir les regles i ha d’acordar-se amb la manera de funcionar del país’.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any