Enric Morera: ‘Fabra ha de deixar d’amagar-se i eixir en defensa del poble agredit’

  • Considera que les detencions a les protestes estudiantils són 'il·legals i arbitràries'

VilaWeb
Redacció
21.02.2012 - 12:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, considera que ‘Fabra ha de deixar d’amagar-se i eixir en defensa del poble agredit’, en relació a les càrregues que hi ha hagut a València en les protestes estudiantils contra les retallades en educació. Segons Morera, les detencions que s’han dut a terme són ‘il·legals i arbitràries’. Denuncia que Alberto Fabra ‘ha desaparegut de València’ i que ‘es dedica a viatjar sols a actes del seu partit per legitimar-se com a líder’ però no ‘com a president de les valencianes i valencians’. Morera considera que Fabra hauria de demanar el cessament de la violència contra els manifestants.

Morera diu que les detencions ‘que ha ordenat la delegada de Rajoy a València, Paula Sánchez de León són il·legals i arbitràries’.

També ha anunciat que des dels partits integrants de la coalició, presentaran als ajuntaments del País Valencià on estan presents una ‘moció perquè s’aprove amb caràcter d’urgència per a condemnar la brutalitat policial, exigir la destitució immediata de Paula Sánchez de León i reclamar una depuració de responsabilitats en tot l’escalafó policial, perquè s’aparte del servei a tots els responsables de la violació dels drets més fonamentals de les valencianes i valencians’.

També, el diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, aprofitarà esta vesprada la seua intervenció al ple, per a denunciar ‘l’estat policial i la brutalitat que empren els cossos de seguretat de l’estat i que jo mateix vaig comprovar ahir per la nit, al rebre dos colps de porra en les portes de l’institut Lluís Vives’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any