El cap de la policia de València, acostat al grup ultra España 2000, segons La Directa

  • Antonio Moreno tracta els estudiants d'enemics

VilaWeb
Redacció
21.02.2012 - 00:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Antonio Moreno Piquer, cap de la policia espanyola al País Valencià, féu ahir unes declaracions que causaren sorpresa i indignació, car tractà els estudiants que es manifestaven d’enemics. Segons el setmanari Directa, Moreno Piquer mai no ha amagat l’afinitat amb José Luis Roberto, cap ultradretà del grupuscle España 2000, un dels responsables de l’associació de proxenetes més gran de l’estat espanyol i president de l’empresa Levantina de Seguridad.

Moreno ha signat cartes d’agraïment a Levantina per algunes accions pretesament meritòries d’agents de seguretat privada. I va presidir, el 5 de maig de 2009, el lliurament d’onze diplomes a guardes de seguretat que treballen a les ordres de Roberto agraint-los la seva tasca professional.

El cap de la policia de València fou nomenat el 30 de juliol de 2008. La seva carrera professional va començar a la Brigada Provincial d’Informació de València, però l’any 1997 fou destinat a Galícia, com a responsable de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Corunya. El seu superior jeràrquic, Carlos Rubio, el va tornar a reclamar a València com a número dos, on fou nomenat cap superior de policia el 2007. I quan Rubio passà a la Direcció Superior de Madrid va deixar lliure la plaça de València, que fou ocupada per Moreno.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any