Convoquen una concentració ‘contra la repressió policial a València’

  • Serà dimarts a les 19.30 hores a les escales de l'insitut Jorge Juan d'Alacant. Aquest dilluns desenes de persones han mostrat el seu suport als estudiants valencians i han demanat la dimissió de la delegada del govern espanyol a València per la repressió policial en una concentració a la plaça de la Muntanyeta.

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.02.2012 - 20:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La convocatòria s’ha fet via les xarxes socials des del col·lectiu ‘Pren la plaça‘ que també te previst contactar amb associacions de pares i mares d’alumnes, sindicats així com informar durant tot el dia pels instituts de la comarca. La concentració es farà per tal de recolzar els estudiants de l’IES Lluis Vives de València, en contra de la repressió policiaca i en defensa dels estudiants i de l’escola pública

Dilluns el Col.lectiu 15M d’Alacant ha organitzat una concentració a la plaça de la Muntanyeta d’Alacant per mostrar la seua solidaritat amb els estudiants agredits per la policia en les manifestacions que han tingut lloc a l’IES Lluís Vives, de València. L’acte ha estat convocat a les 19:00 hores, davant de la seu de la Subdelegació del Govern, i han acudit més de mig centenar de persones, entre elles representants d’alguns partits polítics, com la diputada a les Corts Valencianes, Esther López Barceló d’Esquerra Unida o la diputada autonòmica i Secretària Provincial del PSPV-PSOE, Ana Barceló així com representants de Compromís. Els assistents han realitzat un mural i pancartes de suport en què es pot llegir ‘Tots som # IESLluisVives’ i han demanat la dimissió de la delegada del govern espanyol a València, Paula Sánchez de León.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any