Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  27.02.2012  06:00

Baròmetre sobre la credibilitat dels candidats francesos

Els diaris electrònics Télé i Owni puntuen al Véritomètre els discursos dels sis principals candidats a les eleccions presidencials de l'abril

Men?ame
 

i>Télé i Owni, dos mitjans en línia francesos innovadors, faran pinya a l'hora de seguir la campanya electoral de les presidencials del final d'abril. El resultat de la unió de les dues redaccions és el Véritomètre, un baròmetre que mesura diàriament la credibilitat dels discursos i de les intervencions públiques dels sis candidats principals que pugnen per la presidència: François Bayrou, François Hollande, Eva Joly, Marine Le Pen, Jean-Luc Mélenchon i Nicolas Sarkozy.

L'aplicació, que no vol pas ser exhaustiva, estudia les intervencions dels candidats a les conferències de premsa i als mítings i presenta una puntuació mitjana de cada polític, com es pot veure en aquesta classificació.

A més a més, al banc de dades del Véritomètre hi ha catalogades totes les manifestacions de cada candidat sobre cinc grans temes de campanya: economia i fiscalitat, educació, immigració, salut i seguretat.