Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  19.02.2012  13:57

Rajoy: 'La reforma és justa, bona i necessària'

El govern espanyol no farà marxa enrere, malgrat les protestes

Men?ame
 

El lema de les manifestacions d'avui contra la reforma laboral era: 'És injusta, ineficaç i inútil'. Doncs bé, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha declarat, des del congrés del PP a Sevilla, l'ha qualificada de 'justa, bona i necessària'. Rajoy ha dit que aquesta era la reforma esperaven cinc milions de desocupats.

El govern espanyol, doncs, no té cap intenció de fer marxa enrere en la reforma laboral, malgrat les manifestacions convocades avui a moltes ciutats. Ja ho havia dit abans la vice-presidenta de l'executiu, Soraya Sáenz de Santamaría, que ha dit que respectava les mobilitzacions convocades pels sindicats, però que el govern havia de dur a terme 'les reformes necessàries per generar ocupació'.

'És clar que el govern respecta el dret de manifestació, que és un dret constitucional, i tot el món té el dret d'expressar-se. Com a govern, ens correspon de treballar i fer les reformes que calen perquè que hi pugui haver creixement i ocupació.

En aquest article us expliquem les manifestacions multitudinàries an ciutats de tot el país.

I us exposem quins canvis comporta la reforma laboral