Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  15.02.2012  13:34

Tallen la llum a l'Ajuntament de València per impagament

Afecta algunes dependències, on els funcionaris no poden treballar i la calefacció ha deixat de funcionar

Men?ame
 

Iberdrola ha tallat el subministrament elèctric a diverses oficines de l'Ajuntament de València per impagament. El tall de llum afecta la primera i la cinquena planta de l'edifici del carrer Arzobispo Mayoral. Així ho ja denunciat el portaveu de Compromís al consistori, Joan Ribó, i ho han confirmat fonts del govern municipals en diversos mitjans. En els despatxos afectats treballen funcionaris del servei d'informàtica, de relacions institucionals i del jurat tributari.

Cap d'ells ha pogut treballar des d'ahir a la una del migdia, quan hi va haver el tall, perquè els ordinadors no funcionaven, i tampoc no hi havia calefacció, fins avui a la una, quan s'ha restablert el subministrament. Així ho explica a VilaWeb Joan Ribó:

Treballant a Tabacalera

'Ahir a la una va vindre un treballador d'Iberdrola, que va agafar les tenalles i va tallar la llum. Sense donar cap més explicació. A mi no m'han tallat mai la llum, però sé per què ho fan: normalment és per un motiu 'tècnic', que és l'impagament. El problema és que no es pagava. Aquest matí hem anat a l'edifici del costat de l'ajuntament, al primer pis, i al cinquè pis, per veure si no hi havia llum. I el primer que hem vist és com gent amb ordinadors se n'anava. I quan hem pujat hem vist que hi havia un servei d'informàtica que no podria treballar i que per aquest motiu han anat a unes dependències municipals de Tabacalera'.

Ribó exigirà explicacions a la batllessa, Rita Barberà, i li demanarà si és un cas puntual o si és el començament del que anirà passant en altres serveis municipals. També demanarà les factures pendents de pagament de totes les dependències municipals.