París s’ofereix per a la final de copa entre el Barça i l’Athlètic

  • El consorci de l'Estadi de Saint Denis creu que pot ser una alternativa per la negativa del Madrid a cedir el Bernabeu

VilaWeb
Redacció
14.02.2012 - 18:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La final de copa entre el Barça i l’Athlètic de Bilbao cerca un estadi pel dia 20 o 25 de maig. El Madrid no vol cedir el Bernabeu i la opció més plausible és que es torni a fer a Mestalla. Però ha sortit una oferta sorprenent. El consorci de l’estadi parisenc Saint Denis (Stade de France) s’ofereix per rebre catalans i bascos i deixar-los jugar els noranta minuts a la seva gespa, segons informen la revista France Football i bona part dels diaris francesos. Però la federació espanyola de futbol ha dit que no es jugarà el partit fora de l’estat espanyol.

El Barça i l’Athletic pressionen per jugar al Bernabeu

El Barça i l’Athletic de Bilbao van demanar dilluns a la Federació Espanyola de Futbol que la final de la copa es jugui al Santiago Bernabeu. Tots dos clubs pensen que l’aforament de l’estadi facilitarà l’assistència dels aficionats, i demanen a la federació que convenci el Madrid, que no vol cedir el seu estadi, oimés que fins i tot va arribar a posar l’excusa d’unes obres. El partit es jugarà el dia 20 de maig, o el 25, si el Barça arriba a la final de la Champions.

Si no es juga al Bernabeu, sembla poc probable que es pugui jugar al Vicente Calderón, l’estadi de l’Atlètic de Madrid. D’una banda, l’aforament de 54.800 espectadors és pràcticament igual al de Mestalla i, llavors, tant el Barça com l’Athlètic tenen un bon record de València i segurament que s’estimarien més d’anar-hi. D’una altra, hi ha una qüestió de dates, perquè, al Vicente Calderón, s’hi farà un concert de Coldplay, que pot coincidir amb el dia el partit.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any