Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  11.02.2012  18:54

Nova versió d'Instagram, amb funció per a aclarir imatges

Els creadors han publicat una actualització d'aquesta aplicació d'iPhone

Men?ame
 

Si sou usuaris d'iPhone, també deveu ser-ho de la popular aplicació Instagram. Doncs bé, els creadors acaben d'actualitzar-la (versió 2.1), amb algunes novetats força interessants. La més visible és la nova interfície, que presenta les icones de la barra d'opcions, ara sense etiquetes, de manera que l'aspecte és més nítid.

 

La versió 2.1 d'Instragram també presenta dues noves funcions. La més destacada és Lux, per a aclarir les parts enfosquides d'una imatge. Funciona com una llum que dóna brillantor a la imatge i en alguns casos, per tant, fa veure detalls que en un primer moment, per la foscor, no es veien.

L'altra novetat és el nou filtre, anomenat 'Sierra', i que s'afegeix a la llarga llista de filtres de l'aplicació. També s'han modificat i millorat les notificacions.

Instagram és una de les aplicacions més populars d'iPhone i ja ha atret milions d'usuaris, que han creat comunitats virtuals.