Jordi Jubany surt de Pa Sucat

  • Inicia carrera en solitari amb tres espectacles infantils

VilaWeb
Redacció
10.02.2012 - 19:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El vallenc Jordi Jubany Busquets inicia una nova carrera en solitari com a animador infantil. Jubany és membre fundador i component de la companyia local Pa Sucat, que l’any passat va fer el vint-i-cinquè aniversari amb l’espectacle de gran format ‘Polzet’

La Companyia Pa Sucat, que va néixer a Valls l’any 1986, té una àmplia oferta d’espectacles d’animació, titelles, animació amb aigua, per a llars d’infants, especials de Nadal i de medi ambient. L’any passat va celebrar el vint-i-cinquè aniversari amb l’estrena de ‘Polzet’, un espectacle de gran format amb una inversió de més de 90.000 euros i que va representar el projecte més ambiciós de la companyia. ‘Polzet‘ es va estrenar per les Decennals i es va representar a Reus i al Teatre Nacional de Catalunya.

Durant aquests vint-i-cinc anys d’existència, alguns dels seus components han creat i portat als escenaris nombrosos espectacles d’animació infantil, de música tradicional i de teatre de titelles. Jordi Jubany va entrar a formar part de la companyia a causa, principalment, de la seva vessant musical, s’ha fet càrrec de la direcció musical dels espectacles i n’ha creat bandes sonores.

Ara Jordi Jubany abandona la companyia on ha treballat vint-i-cinc anys i enceta una nova etapa en la qual pretén ‘retrobar els espectacles d’animació, experimentar formats més petits i aprofundir en determinats segments d’edats’. Jubany, que ha creat tres espectacles, ha comptat amb la col·laboració de diferents educadors i docents de les llars d’infants Els Tabalets amb l’objectiu de crear uns espectacles pensats i dirigits expressament als més petits.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any