Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  10.02.2012  14:41

El 'Triangle de la mar blava' avisa que la dreta 's'ha homologat i és més salvatge'

Iniciativa per Catalunya, Iniciativa del Poble Valencià i Iniciativa-Verds de les Illes es reuneixen per coordinar la seva acció

Men?ame
 

El 'Triangle de la mar blava', tal com es coneix l'aliança informal d'Iniciativa per Catalunya, Iniciativa del Poble Valencià i Iniciativa-Verds de les Illes, ha celebrat a València una de les seves reunions periòdiques per coordinar les seves propostes polítiques. El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha advertit en la conferència de premsa posterior a la reunió que 'mai com ara' els Països Catalans havien tingut una situació tan semblant 'amb una dreta tan salvatge, que retalla drets i aposta per un model molt antic per sortir de la crisi'. Herrera ha posat com a exemple el projecte Eurovegas i ha dit que és propi dels 'deliris' de Camps i la seva política de grans esdeveniments.

A la reunió hi han assistit Joan Herrera, la portaveu d'Iniciativa del Poble Valencià, Mónica Oltra, i el coordinador d'Iniciativa-Verds de les Illes, David Abril.

Les tres formacions han presentat un manifest en què es denuncia la situació econòmica i les mesures de la dreta en el camp econòmic i social. Iniciativa del Poble Valencià, Iniciativa per Catalunya i Iniciativa Balers coincideixen en el diagnòstic de la situació i posen de manifest la voluntat de col·laborar amb l'estratègia de donar 'una sortida a la crisi des de l'esquerra alternativa, ecologista i radicalment democràtica'.