Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  10.02.2012  12:56

El poder judicial espanyol protegeix Urdangarin

El CGPJ justifica que no s'enregistri la seva declaració perquè 'no tots els encausats són iguals'

Men?ame
 

La portaveu del Consell General del Poder Judicial, Gabriela Bravo, ha dit que no tots els encausats eren iguals, ni estaven sotmesos a la mateixa presió mediàtica. Ho ha dit en referència a la decisió del jutge instructor del cas Palma Arena de no deixar enregistrar en vídeo la declaració del Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, que haurà d'anar a donar explicacions el 25 de febrer a Palma sobre la presumpta malversació de fons públics de la seva fundació.

'No tots els afers judicials estan sotmesos a la mateix pressió mediàtica ni tenen la mateixa rellevància, i no sempre es pot estigmatitzar també tant la imatge com l'honor d'una persona', ha dit Bravo en declaracions a TVE. I ha criticat l'existència d'un judici paral·lel abans de la declaració. 'No es tracta de prendre aquestes mesures per ser qui és, sinó per les circumstàncies d'aquest cas, derivades d'aquestes dimensions mediàtiques de l'afer', ha afegit.