El Barça disputarà amb l’Athlètic la tercera final de copa de l’era Guardiola

• Va eliminar, ahir, el València al Camp Nou (2-0) · A Mestalla, hi havia empatat (1-1)

09.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça va guanyar al València la semifinal de copa, ahiral Camp Nou  (2-0)  i va fer bo l’empat (1-1) de la setmana passada a Mestalla. Per tant, jugarà la tercera final de l’era Guardiola el 25 de maig amb l’Athlètic de Bilbao. Els gols d’ahir varen ser de Cesc i Xavi, a la primera part i a la segona, respectivament.

El partit va començar amb un joc intens del València, que va sotmetre el Barça a una pressió constant. Els blau-grana van recuperar el control del joc de mica en mica fins que el gol d’en Cesc va destarotar els jugadors del València, que, tanmateix, no van parar gens de bregar. A la segona part, l’expulsió de Feghouli va deixar el València una mica més indefens, i el Barça va aprofitar-ho fent un altre gol, gràcies a Xavi.

Dimarts el Mirandès fou eliminat per l’Athlètic de Bilbao després d’haver arribat fins a la semifinal des de la Segona B.

En la final del Barça amb l’Athlètic pot tornar a sentir-se una tremenda xiulada al rei quan soni l’himne espanyol, com ja va passar fa dos anys a Mestalla.