Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  08.02.2012  17:51

Denúncies de favors a televisions privades després del tancament de Gandia TV

Els treballadors publiquen un vídeo de protesta

Men?ame
 

El batlle de Gandia, Arturo Torró (PP), despendrà 3,5 milions d'euros els tres anys vinents per sufragar dues televisions locals privades, a les quals l'ajuntament ha adjudicat la programació d'actes locals, com ara les falles, la fira i les festes. Tot això mig any després d'haver tancat Gandia Televisió i d'haver despatxat una vintena de treballadors perquè, segons Torró, era massa cara de mantenir.

Els treballadors de Gandia TV van sortir ahir al carrer a protestar i avui han publicat aquest vídeo de denúncia

 

Entre més coses, recorden que ells no han rebut cap mena d'indemnització per l'acomiadament i que encara els deuen algunes mensualitats. També censuren que el consistori despengui en tres anys un milió d'euros més per fer allò que ja feia la televisió pública.

L'ajuntament ha adjudicat dos contractes per a programes de televisió no informatius. Un d'aquests contractes és per a Comarques Centrals Televisió SL, propietat d'un empresari de Xàtiva acostat al president de la Diputació de València, Alfonso Rus. L'emissora, la gestiona Ràdio Gandia SA sota la marca Telesafor. El segon contracte s'ha adjudicat a Inversiones Especiales Mediterráneo SL, una empresa que emet sota la marca Tele 7.