El mensual de +VilaWeb, analitza el procés independentista escocès

  • La revista de VilaWeb publica el número cinc, corresponent al mes de gener

VilaWeb
VilaWeb
M.S.
03.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cinquè número del mensual de VilaWeb, ‘Escòcia, full de ruta’, per als lectors de +VilaWeb, s’obre amb el full de ruta del procés d’independència escocès, que inclou quinze preguntes i respostes sobre el referèndum, una doble pàgina de dades d’Escòcia en gràfics, i un recull d’opinions de responsables dels partits catalans sobre com veuen aquests procés. També oferim la visió crítica i aprofundida de l’escriptor i assagista Joan F. Mira sobre la situació del País Valencià, amb el veredicte de no culpable de Francisco Camps i amb les protestes multitudinàries al carrer en favor de l’ensenyament en català i contra les retallades, fets que comencen a evidenciar un moment de canvi.

Els membres de +VilaWeb poden veure i descarregar-se la revista des de la seva pàgina de gestió del compte.

Accés obert als números anteriors de la revista

Número 4. Uf. S’acaba un món. Resum del 2011. Desembre 2011

El mes passat vam publicar un número especial de la revista de VilaWeb, ‘#Uf. S’acaba un món. Resum del 2011‘, obert a tots els lectors del diari, amb el resum del 2011, també alguns dels temes que marcaran el 2012 i els vídeos de l’any de VilaWeb TV.

Cliqueu ‘Expand’, si voleu veure la revista a tota pantalla, o ací, si la voleu en format pdf.

 


Els membres de +VilaWeb reben la revista per correu. També poden accedir al mensual des de la pàgina de +VilaWeb, apartat ‘Gestió del Compte’ amb el seu nom i password.

Si no encara no sou membres de +VilaWeb us en podeu fer. Consulteu aquesta pàgina per a saber-ne més o telefoneu al 934 426 439.

 

Número 3. El sistema segrestat. Novembre 2011

El número 3, dedicat a la crisi econòmica, conté un article de reflexió de Vicent Partal, titulat ‘El sistema segrestat’, que exposa com el capitalisme, alliberat de competidors, ha perdut també prejudicis i s’ha convertit en un sistema embogit que no té en compte cap més principi fora del guany. ‘Les alarmes han començat a disparar-se, no sols en relació amb l’economia, sinó també en relació amb la salut democràtica dels nostres països.’ Aquesta número també inclou un ‘Especial llibres per Nadal’, el reportatge d’investigació ‘Salvador Iborra: La mort gens casual d’un poeta’, un resum de les noves retallades anunciades pel president Mas, l’anàlisi post-electoral i més.

Cliqueu ‘Expand’, si voleu veure la revista a tota pantalla, o ací, si la voleu en format pdf.

 

 

Número 2. Sense ETA. Octubre de 2011

Octubre va ser un mes informativament molt intens, amb l’anunci d’ETA del cessament definitiu de l’activitat armada, fet que va ocupar la portada d’aquest número; però també hi ha la decisió de la Unió Europea de prioritzar el corredor mediterrani complet, encara que incloent-hi Madrid, i la mort del dictador libi Muammar al-Gaddafi, i d’altres.

Cliqueu ‘Expand’, si voleu veure la revista a tota pantalla, o ací, si la voleu en format pdf.

 

 

Número 1. La mort de Steve Jobs. Setembre de 2011

Aquest número vol ser un homenatge a Steve Jobs i per això hi hem inclòs la traducció catalana del seu famós discurs a la Universitat de Stanford. També hi trobareu els grans temes del mes de setembre, com ara el debat sobre el corredor mediterrani o l’atac a les escoles en català, la secció de dades elaborada exclusivament per a la revista, i un avançament editorial de la nova novel·la de Ferran Torrent, ‘Ombres en la nit’.

Cliqueu ‘Expand’, si voleu veure la revista a tota pantalla, o ací, si la voleu en format pdf.

 

 

Número 0. La dimissió de Camps. Juliol 2011

La dimissió del president de la Generalitat Valenciana Francesc Camp va centrar el número 0 del mensual. La publicació inclou les seccions habituals, entre les quals un avançament editorial, una cronologia del mes i una secció de periodisme de dades.

Cliqueu ‘Expand’, si voleu veure la revista a tota pantalla, o  ací, si la voleu en format pdf.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any