L’Ajuntament d’Aielo de Malferit abandona el Projecte Trèvol

  • Això deixaria sense atenció nou menors que en són usuaris · Abandonarà també els servicis d'Arxiu i de Canera

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.01.2012 - 15:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els nou menors d’Aielo de Malferit que a hores d’ara participen del Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Muncipis de la Vall d’Albaida, a través del qual reben formació i suport per a la integració laboral, deixaran de tindre aquest servici ja que l’Ajuntament ha decidit d’abandonar el projecte. De confirmar-se la decisió, els menors, amb discapacitat psíquica, perdrien el suport que ara reben sense saber-se si l’Ajuntament n’oferirà un de propi.

El mes de desembre passat, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit va comunicar per carta a la Mancomunitat el seu desig d’abandonar el Projecte Trèvol, el de l’Arxiu i el de la Canera. Tot sembla indicar que els diferents contactes i converses realitzats no ha fet canviar d’idea l’alcalde de la població, José Luís Juan, qui ja va anunciar que deixarien de pagar a partir d’aquest mes de gener, encara que també hi ha quantitats endarrerides.

Des de la direcció del Projecte Trèvol, s’ha fet arribar a les famílies afectades una carta en què s’informa de la situació i on s’especifica que no podran oferir, com fins ara, la formació, el suport psicològic, la integració laboral i l’ajuda per desenvolupar una vida independent.

Entre els familiars dels usuaris del Trèvol la preocupació és evident, perquè consideren que es perdrà un treball d’anys d’integració sociolaboral respectuós sense conéixer si disposaran de cap alternativa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any