Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  28.01.2012  15:19

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit abandona el Projecte Trèvol

Això deixaria sense atenció nou menors que en són usuaris · Abandonarà també els servicis d'Arxiu i de Canera

Men?ame
 

Els nou menors d'Aielo de Malferit que a hores d'ara participen del Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Muncipis de la Vall d'Albaida, a través del qual reben formació i suport per a la integració laboral, deixaran de tindre aquest servici ja que l'Ajuntament ha decidit d'abandonar el projecte. De confirmar-se la decisió, els menors, amb discapacitat psíquica, perdrien el suport que ara reben sense saber-se si l'Ajuntament n'oferirà un de propi.

El mes de desembre passat, l'Ajuntament d'Aielo de Malferit va comunicar per carta a la Mancomunitat el seu desig d'abandonar el Projecte Trèvol, el de l'Arxiu i el de la Canera. Tot sembla indicar que els diferents contactes i converses realitzats no ha fet canviar d'idea l'alcalde de la població, José Luís Juan, qui ja va anunciar que deixarien de pagar a partir d'aquest mes de gener, encara que també hi ha quantitats endarrerides.

Des de la direcció del Projecte Trèvol, s'ha fet arribar a les famílies afectades una carta en què s'informa de la situació i on s'especifica que no podran oferir, com fins ara, la formació, el suport psicològic, la integració laboral i l'ajuda per desenvolupar una vida independent.

Entre els familiars dels usuaris del Trèvol la preocupació és evident, perquè consideren que es perdrà un treball d'anys d'integració sociolaboral respectuós sense conéixer si disposaran de cap alternativa.