Felanitx també escridassa Bauzá

  • Centenars de persones han rebut el president balear amb crits per mostrar el rebuig a l'atac a la llengua

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.01.2012 - 13:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Centenars de persones han rebut amb escridassades el president del Govern balear, José Ramón Bauzá, quan aquest ha sortit del Consell de Govern, que ha tingut lloc a Felanitx en comptes del Consolat de Mar (seguiment a Twitter). Convocats per la plataforma Felanitx en moviment, els manifestants han mostrat el seu rebuig a la política d’aniquilació de la llengua de l’executiu balear i la presència d’aquest al municipi. 

Després de la protesta i les escridassades, amb forta presència policíaca, s’ha llegit el manifest ‘Amb Felanitx no podran‘, on la plataforma declara: ‘Està en joc la nostra dignitat com a poble, la nostra essència, la nostra llengua i la nostra cultura, i a tot això, poden estar ben segurs, que no hi renunciarem i que lluitarem fins al final!’.

No és pas la primera vegada que Bauzà és rebut amb protestes. Fa tan sols un dia, li van oferir una forta xiulada a sa Pobla. Ahir mateix també hi va haver una protesta al ple de Pama en defensa del català i contra l’ofensiva a la llengua del govern, que vol buidar de contingut la Llei de Normalització Lingüística. Aquesta política del govern ha rebut crítica de tots els sectors, fins i tot del mateix PP, que està totalment dividit per aquesta qüestió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any