Protestes a les portes del tribunal

  • Més de dos-cents ciutadans es van concentrar a la porta del TSJPV durant la lectura del veredicte

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Molta corbata i molt poca vergonya!’ Aquest és el crit majoritari que es va sentir a les portes del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV), tan bon punt es va saber el veredicte del jurat popular relatiu al judici a l’ex-president de la Generalitat, Francisco Camps, i a l’ex-secretari general del PP valencià, Ricardo Costa.

 

Uns dos-cents manifestants es van concentrar a la porta del tribunal poc abans de dos quarts de vuit del vespre, quan van arribar els dos acusats. Durant la lectura del tribunal s’hi va anar aplegant més gent i, en acabat, els manifestants no van parar de cridar consignes contra Camps. La policia va acordonar la porta per evitar que hi poguessin entrar i per facilitar la sortida dels acusats i dels membres del jurat i del tribunal.

Cal remarcar, també, que en el moment de la lectura del veredicte, el tribunal va fer desallotjar la sala perquè hi va haver moments d’eufòria i aplaudiments, car la majoria dels presents eren amics i familiars de Camps i Costa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any