SeriesYonkis es buida de continguts

  • Arran del tancament de Megaupload, Fileserve i Filesonic deixen de compartir arxius i molts enllaços per a descarregar films i sèries ja no funcionen

VilaWeb
Redacció
23.01.2012 - 16:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El tancament de Megaupload i la detenció dels seus responsables per part de l’FBI ha dut empreses d’allotjament d’arxius, com Fileserve i Filesonic, a retirar continguts, i altres, com Uploaded, a tancar la web per al públic nord-americà. El temor s’ha estès entre aquests proveïdors que oferien serveis similars a Megaupload i això fa que ara sigui més complicat descarregar arxius a la xarxa. Tot plegat ha buidat de continguts webs tan populars com SeriesYonkis, que ofereixen enllaços per descarregar fims i sèries.

Aquestes webs d’enllaços més popular de l’estat, hagi disminuït força l’oferta d’enllaços per descarregar sèries. També s’ha reduït la possibilitat de veure continguts en línia, ja que les plataformes de visionat de vídeos VideoZer i VideoBB, amb què SeriesYonkis treballava normalment, ja han esborrat dels seus servidors la majoria d’arxius que infringeixen els drets d’autor.

Tant Filesonic com Fileserve han desactivat algunes funcions i ara ja no s’hi poen compartir arxius: només és possible que els usuaris accedeixin als arxius que ells mateixos han pujat. A més, les dues empreses han decidit eliminar el pagament d’incentius als usuaris que penjaven els arxius amb més descàrregues. Per la seva banda, Uploaded ha tancat el serveis per als usuaris amb una IP dels Estats Units.

L’FBI inclou SeriesYonkis en la demanda contra Megaupload

La demanda (pdf) presentada contra els responsables de Megaupload feia referència a webs de visionat i de descàrrega de films i sèries com SeriesYonkis i Taringa. Burn Media SL, responsable de la web SeriesYonkis i PeliculasYonkis va publicar aquest comunicat, en què deixa clar que no havia tingut cap contacte comercial amb Megaupload. En el text, l’acusació parla d’aquestes i de més webs com els llocs des d’on hi havia més enllaços a Megaupload.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any