Les escoles concertades cobraran la setmana vinent, segons el govern valencià

VilaWeb
Redacció
20.01.2012 - 16:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les escoles concertades del País Valencià afectades per la morositat de la Generalitat en els pagaments cobraran la setmana que ve, segons el portaveu del Consell, José Císcar, que ha afirmat que ja disposen d’un pla de pagament. El govern valencià, diu Císcar, ha fixat una previsió de pagaments endarrerits, ara que el govern espanyol ha anticipat 420 milions d’euros. Mestres, alumnes i sindicats han alçat la veu aquesta setmana per les greus conseqüències de l’impagament als centres.

Mestres, professors i sindicats del País Valencià han preparat concentracions de protesta, i han pensar pensat d’anar fins a l’aeroport de Castelló i fer-hi una concentració com a mostra de protesta contra el malbaratament del la Generalitat. És una de les propostes que ha tingut més èxit en les assemblees comarcals que s’han fet aquests últims dies.

Aquestes manifestacions es duran a terme al febrer, un cop passades la manifestació de demà en defensa de l’ensenyament públic i les del dia 26 de tota la funció pública. Les accions tenen com a objectiu ‘assenyalar els projectes ruïnosos de la Generalitat’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any