La Festa Autogestionada de Sant Antoni, al tradicional Porrat de Benirredrà

  • És una proposta del grup organitzador de la Fira de Gandia Autogestionada (FiGA)

VilaWeb
Redacció
20.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup que organitza la Fira de Gandia Autogestionada (FiGA) ha preparat la primera la Festa Autogestionada de Sant Antoni (FASA) un seguit d’activitats culturals i lúdiques programades per a demà, dins el tradicional Porrat de Benirredrà-Gandia. La FiGA va irrompre l’any passat en el panorama social de la comarca amb ganes de revolucionar la manera de gestionar la cultura i el lleure.

 

La FASA oferirà una fira de col·lectius a la plaça de l’església. La Plataforma pels Pobles de la Safor, Benimaclet Viu i Salvem el Cabanyal hi mostraran tres realitats del nostre país i hi compartiran inquietuds. A més, hi participarà el grup Roda i Volta amb un taller de danses al ritme del tabal i la dolçaina.

Com a reacció a les notícies sobre actuacions urbanístiques que amenacen paratges naturals com la Marjal o la platja de l’Auir, es farà una taula redona sobre el valor de l’entorn, amb la intervenció dels experts Jesús Villaplana, Mireia Alonso i Xavier Ródenas.

També hi haurà un sopar popular, a la plaça de l’església (a les 21.00) al preu de dos euros. Després del sopar, hi cantaran Lluís Vicent i Carles Pastor. Tancaran la festa dos punxa-discos, ja ben de nit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any