Un centenar de treballadors ocupa la Conselleria de Sanitat valenciana

  • Protesten contra la retallada del govern en el sector

VilaWeb
Redacció
17.01.2012 - 11:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un centenar de treballadors sanitaris i sindicalistes han ocupat aquest matí la Conselleria de Sanitat, al carrer Mícer Mascó de València. En el moment que han irromput en l’edifici, el conseller de Sanitat, Luís Rosado, es reunia amb els caps d’àrea per parlar de les retallades previstes en el sector. ‘Vosaltres robeu, nosaltres ho paguem’, cridaven els manifestants, membres d’UGTIntersindical Valenciana, CSIF, SAE i Satse.

Poc després han entrat agents antidisturbis, i els manifestants han sortit al carrer, on han continuat la protesta fins que finalment s’ha dissolt.

L’acció arriba després de la protesta, divendres passat, en què mig miler de manifestants van irrompre en el Palau de la Presidència contra la retallada.

Més mobilitzacions

Les federacions valencianes de CCOO, CSIF, FSE, UGT i Intersindical Valenciana es manifestaran el pròxim dia 26 de gener a les principals ciutats valencianes contra el nou pla d’ajustament (PDF) del govern de Fabra, que qualifiquen com ‘el major atac de la història i una nova agressió al personal del sector públic.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any