Ebri Knight presentaran el debut discogràfic a VilaWeb

  • Serà demà a dos quarts de vuit del vespre

VilaWeb
Redacció
12.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Espai VilaWeb serà demà l’escenari de la presentació del primer àlbum discogràfic dels maresmencs Ebri Knight, ‘Tonades de fa temps’. Després d’uns quants anys de fer directes pertot arreu (vídeos), la colla ha aplegat en un disc quinze cançons i un ‘bonus’ amb la col·laboració de la Gran Orquestra Èbria, formada per una vintena de músics.

Amb guitarres, mandolina, acordió, flauta travessera, violí i percussió, aquesta colla de músics barreja el rock, el folk i la música celta per traslladar al present ‘una música a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur’.

Segons que diuen ells mateixos: ‘Entenem que la matèria popular no pot deixar de ser enèrgica, i que el folk té tota la força del poble que hi ha al darrere i de tothom qui vol canviar el món’.

Demà a les 19.30 els músics presentaran el disc a l’Espai VilaWeb amb una petita actuació, i tot seguit conversaran amb els assistents i signaran discs, signaran discs –que ja es poden comprar a la botiga de Productes de la Terra i VilaWeb.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any