La Lliga Àrab constata que la violència continua a Síria

  • Estudia si demana suport a l'ONU en la missió d'observadors que avalua el compliment dels acords per estabilitzar el país

VilaWeb
Redacció
08.01.2012 - 13:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La missió d’observadors de la Lliga Àrab a Síria ha constatat que la violència continua i que les forces militars hi continuen desplegades. Segons l’informe preliminar de l’organisme, hi ha vehicles de l’exèrcit a moltes ciutats i també cadàvers. Oposició i govern s’acusen mútuament de ser els autors dels assassinats.

Ahir vint-i-tres persones van ser mortes en una nova jornada de repressió, segons els cimtès de coordinació local, una agrupació opositora. Hi va haver enfrontaments a ciutats com Daraa, Homs i Deir Ezzor.

Es preveu que avui la Lliga Àrab decideixi si demana a les Nacions Unides assistència a la missió d’observadors que hi ha a Síria encarregada de verificar la implementació de l’acord per estabilitzar la situació al país.

L’ONU calcula que, des que començà la revolta el març passat, més de 5.000 persones han estat abatudes per les forces de seguretat del règim de Baixar al-Assad.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any