Cançons tradicionals infantils a ritme de reggae

  • Petits i grans van vibrar amb les cançons de The Penguins · Van presentar-ne el disc a l'Espai VilaWeb

VilaWeb
Bel Zaballa i Jordi Carreño
05.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Espai VilaWeb es va omplir de quitxalla i de grans en la presentació del nou disc del grup The Penguins, ‘Reggae per a xics’; un aplec de cançons infantils passades pel sedàs de les músiques jamaicanes. El disc, pensat per a la xicalla, és, en realitat, apte per a tothom, com ho és el directe dels onze músics de la banda. Ens va vagar prou de comprovar-ho en l’acte de VilaWeb, en què van tocar cançons com ‘Si tu vas al cel’ o ‘Puff, el drac màgic’ (vídeo).

The Penguins van néixer el 2006 a Sant Feliu de Llobregat, d’un combo musical, i un any després van publicar el primer disc, ‘Artic Jamboree’, un recull de cançons basades en l’ska i el reggae. Després d’un concert d’encàrrec per a canalla ara han reblert el seu segon disc amb versions de cançons infantils, tradicionals i no tradicionals.

Comptat i debatut, són onze músics que tenen entre divuit anys i trenta-sis. ‘Amb això demostrem que l’ska uneix generacions’, diuen a la carta de presentació, en què també prometen un directe festiu i divertit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any