Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  03.01.2012  12:05

Milers de dades personals de neonazis, filtrades en un portal

Hi ha moltes adreces i telèfons de compradors de material feixista de la península Ibèrica

Men?ame
 

Amb el nom de Nazi-leaks, un grup de hackers ha activat un portal (col·lapsat en alguns moments: ací n'hi ha un espill) on s'apleguen, des de fa uns quants dies, adreces de correu electrònic i números de telèfon de presumptes neonazis. Les dades, les han obtingudes entrant sense permís als bancs de fitxers personals de webs d'organitzacions nazis i botigues de material feixista. Entre les pàgines d'on s'han sostret dades hi ha el portal Arenaldesevilla.com: se n'han publicat centenars d'adreces i telèfons de compradors del material feixista que s'hi ven, de tota la península Ibèrica.

 

El grup d'anarquistes anònims que es responsabilitzen de l'acció l'anomenen operació Blitzkrieg, el mateix nom amb què Adolf Hitler va batejar el seu atac fulminant a Polònia, que fou el detonant de la Segona Guerra Mundial.

A més dels usuaris de la botiga en línia Arenaldesevilla.com, fins ara a Nazi-leaks s'han publicat les dades de membres i compradors d'una dotzena llarga d'associacions i botigues neonazis d'Alemanya (com el partit NPD), els EUA (com l'American Nazi Party i Ohio White Pride) i la Gran Bretanya (com la productora Blood and Honour).