La infanta Cristina va cobrar 72.000 euros de la casa reial el 2004

  • El sumari també informa que va cobrar 90.000 euros de la Caixa · Al dossier dels comptes de la casa reial fet públic la setmana passada, no s'hi detallaven els diners que cobraven les infantes

VilaWeb
Redacció
03.01.2012 - 08:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En un dels documents del sumari del cas Urdangarín, anomenat ‘operació Babel’, consta que la seva muller, la infanta Cristina de Borbó, va rebre l’any 2004 uns ingressos de la casa reial espanyola de 72.000 euros. En el sumari també consta que va cobrar 90.000 euros de la Caixa, on encara avui fa de directora de l’àrea social de la Fundació.

La infanta rep cada any una partida variable del pressupost estatal destinat a la casa reial. La partida, la decideix el rei Juan Carlos, que té 375.000 euros per a repartir entre la reina, la princesa d’Astúries i les infantes Elena i Cristina, segons que va publicar la casa reial mateix la setmana passada. Però els comptes publicats no detallaven, entre molts conceptes més, quants diners rebia cadascun; tan sols donaven a entendre que la reina i la princesa d’Astúries cobraven més diners que no les infantes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any