Otegi desitja un bon any des de la presó i demana ‘somriure per la victòria’

  • Des del compte de Twitter de la campanya que en demana la llibertat · Hi adjunten una fotografia on se'l veu amb dues persones més i la samarreta amb el seu número de presoner

VilaWeb
Redacció
01.01.2012 - 17:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des del compte de Twitter de la campanya per la llibertat d’Arnaldo Otegi, el líder de l’esquerra abertzale empresonat a la presó de Logroño ha desitjat un ‘bon any a tots’ i ha demanat ‘somriure perquè guanyarem’. A més, el piulet tenia adjunta una fotografia d’Otegi, vestit amb la samarreta amb el número de presoner que serveix per demanar-ne la llibertat, i dos companys presoners més.

Arnaldo Otegi va expressar a mitjan desembre la voluntat que hi hagi un reconeixement i una rescabalament de les víctimes d’ETA per part d’aquesta organització. Talment ho va dir en una entrevista amb la cadena SER, en què explica que va sentir ‘alleujament i alegria pels càrrecs electes que tenien coartada la seva llibertat com a conseqüència de l’activitat d’ETA’. També expressava la seva satisfacció pel fet que l’esquerra abertzale hagi fet del diàleg i la negociació l’eix de la reivindicació política, desestimant la utilització de la violència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any