Comença la prevenda per al festival Rototom Sunsplash 2012

  • El Festival Rototom Sunsplash de Benicàssim ha començat a vendre de manera anticipada els passis per a l'edició de 2012, segons ha apuntat el seu director, Filippo Giunta

VilaWeb
Redacció
21.12.2011 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

I és que des de l’organització d’aquest festival de música reggae, considerat com el més important del continent europeu, considera que d’aquesta manera els aficionats que comprin aquestes entrades tindran més preus avantatjosos

D’aquesta manera, el preu es mantindrà en la prevenda en els 120 euros, que s’augmentarà més endavant, amb el que serà el mateix preu que van haver de pagar els aficionats a la passada edició.
Un festival que enguany arriba a la seva 19 edició i que tindrà lloc del 16 al 22 d’agost al recinte municipal amb el repte de poder retornar l’èxit de l’edició de 2011 en què es va arribar a la xifra dels 235.000 assistents.
El director del Rototom Sunsplash, Filippo Giunta, ha manifestat que amb aquesta prevenda s’intenta afavorir a la gent gran aficionats del festival reggae que adquireixen les seves entrades sense conèixer el cartell d’aquest.
Giunta ha indicat que considerem que és una prova de confiança amb els nostres aficionats que estan amb nosaltres en totes les ocasions i que millor que donar-los un millor preu.
Per la seva banda, l’edició de 2012 tindrà com una de les novetats la qual es passa de 10 a 8 dies de durada del festival amb la finalitat de millorar les prestacions que es realitzen en el mateix amb un menor nombre de dies.
Una altra de les novetats serà la de celebrar ua festa de benvinguda abans de l’inici oficial del Rototom Sunsplash per donar la benvinguda als milers d’assistents al mateix i agrair l’hospitalitat dels veïns del municipi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any