El Barça continua essent el millor equip del món

  • Els blau-grana guanyen el mundial de clubs per 4-0 contra el Santos del Brasil

VilaWeb
Redacció
18.12.2011 - 13:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça ha tornat a demostrar que és el millor equip del món. Els blau-grana, que han jugat amb una superioritat inqüestionable, han guanyat la final del mundial de clubs del Japó contra el brasiler Santos, el millor equip del continent americà, per 4-0. Els artífex dels gols han estat Messi (16′ i 81′), Xavi (23′) i Cesc Fàbregas (44′). Mai cap equip no havia guanyat la final del mundial per una diferència de quatre gols. Des de l’entrada de Pep Guardiola com a entrenador, l’equip ha celebrat tretze títol de setze possibles.

L’equip ha sortit amb nou jugadors del planter en l’onze inicial, i tots ells han volgut mostrar, amb un missatge a la samarreta, el seu suport a Villa, que es va lesionar la tíbia la dijous i que és pendent de ser intervingut quirúrgicament.

Aquesta és la vuitena edició de la competició entre els campions dels campionats de clubs dels cinc continents, organitzada per la FIFA. Fins ara, l’han guanyada tres equips brasilers (Corinthians, São Paulo i l’Internacional de Porto Alegre), dos d’italians (Milan i Inter), un d’anglès (Manchester United) i un de català (Barça). El Barça és l’únic equip que ha arribat més d’una vegada a la final, concretament tres, i per tant, pot ser el primer que repeteixi títol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any