Àngel Ros, disposat a ser candidat a la Generalitat

  • 'Si d'ací a dos estic en bones condicions, seré candidat a les primàries', ha dit el batlle de Lleida

VilaWeb
Redacció
18.12.2011 - 12:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Lleida i futur secretari de l’àrea de Cohesió Territorial del PSC, Àngel Ros, s’ha felicitat perquè la nova executiva reflecteixi ‘les diferents sensibilitats, visions del país i del futur’ que hi ha al partit. I ha anunciat que si d’ací a dos anys està ‘en bones condicions’ serà candidat a les primàries del PSC per escollir cap de llista a les eleccions al parlament.

‘L’executiva nova representa les diferents sensibilitats i visions del país i de futur que hi ha en aquest PSC’, ha apuntat Ros. I ha afirmat que la nova direcció ‘és amplia des d’un punt de vista de representar les sensibilitats diverses del partit que ens fa un partit d’esquerres i socialdemòcrata, el més horitzontal del país’.

Ha destacat que estava content perquè havien fet un gran congrés, en el qual han introduït ‘elements de debat intern i elements de participació democràtica’. Ha destacat: ‘El fet de votar primer secretari entre diferents opcions, tot el procés participatiu i de presentació de programes i candidats’. 

Pel que fa a les primàries obertes per a elegir el candidat a la presidència de la Generalitat, ha declarat: ‘Això ens atansa a la societat i és uan nova forma de participació democràtica oberta. Després ja es definirà el calendari que hem situat a l’entorn de l’any i mig i dos anys’. I ha reblat: ‘Si les primàries són d’aquí dos anys, no sé en quines condicions estaré, però si estic en bones condicions seré candidat’.

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any