Fabra anuncia que el govern actuarà contra l’organització Urdangarín si es demostra que va enganyar el Consell

VilaWeb
Redacció
16.12.2011 - 19:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha assegurat que si finalment es demostra que l’Institut Nóos, presidit per Iñaki Urdangarín, va enganyar el Consell, els serveis jurídics del govern estudiaran quines mesures cal emprendre. Fabra ha fet aquestes declaracions a Punto Radio quan se li ha preguntat per les informacions que apunten que l’Institut Nóos va cobrar 382.000 euros a la Generalitat per uns Jocs Europeus que no es van arribar a celebrar.

Fabra ha dit que les factures pagades a l’Institut Nóos, molt semblants a les que va pagar el govern balear,  comptaven amb el vist-i-plau dels serveis tècnics i de la Intervenció General de la Generalitat.

Respecte si el Consell exigiria a Urdangarín el retorn dels 382.000 euros que suposadament la seva organització va cobrar del Consell, Fabra ha dit que ho haurà de decidir el jutge.

Iñaki Urdangarin, que pot ésser encausat d’uns quants càrrecs pel ‘cas Palma Arena‘, va ser apartat dilluns dels actes oficial i de l’agenda de la casa reial espanyola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any