Un grup d’activistes ocupa Ona Mallorca i reprenen l’emissió durant un minut

  • Dimecres passat va emetre el seu últim butlletí

VilaWeb
Redacció
12.12.2011 - 11:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Uns quinze activistes membres de diverses entitats socials i culturals de Mallorca, aplegats en el Consell de la Societat Civil, han ocupat aquest matí un dels estudis d’Ona Mallorca, que va deixar d’emetre dimecres passat. En una acció de protesta i de desobediència, s’han posat davant dels micròfons per debatre sobre la realitat política de l’illa. La tertúlia, però, només ha durant un minut i escaig, car la direcció ha ordenat de seguida que el tècnic tallés l’emissió.

Primer han emès la cançó ‘No ens fareu callar’, d’Al-Mayurqa, i a continuació, ha començat la tertúlia. De seguida han arribat agents de la policia i els activistes han marxat.A fora, han desplegat una pancarta amb el lema ‘La solució del PP a la crisi, enviar els treballadors de [M] a l’atur’.

L’acció d’avui és un més dels actes de protesta que es duen a terme contra el tancament de Ràdio Televisió de Mallorca, l’únic mitjà públic mallorquí íntegrament en català, que va deixar d’emetre la setmana passada per decisió del govern balear.

El Consell de la Societat Civil alerta que el tancament ‘és un atac a la llibertat d’expressió i d’informació, als creadors culturals, a la llengua catalana, a la cohesió social, a les indústries audiovisuals i als treballadors que hi fan feina’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any