Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  12.12.2011  11:44

Un grup d'activistes ocupa Ona Mallorca i reprenen l'emissió durant un minut

Dimecres passat va emetre el seu últim butlletí

Men?ame
 

Uns quinze activistes membres de diverses entitats socials i culturals de Mallorca, aplegats en el Consell de la Societat Civil, han ocupat aquest matí un dels estudis d'Ona Mallorca, que va deixar d'emetre dimecres passat. En una acció de protesta i de desobediència, s'han posat davant dels micròfons per debatre sobre la realitat política de l'illa. La tertúlia, però, només ha durant un minut i escaig, car la direcció ha ordenat de seguida que el tècnic tallés l'emissió.

Primer han emès la cançó 'No ens fareu callar', d'Al-Mayurqa, i a continuació, ha començat la tertúlia. De seguida han arribat agents de la policia i els activistes han marxat.A fora, han desplegat una pancarta amb el lema 'La solució del PP a la crisi, enviar els treballadors de [M] a l'atur'.

L'acció d'avui és un més dels actes de protesta que es duen a terme contra el tancament de Ràdio Televisió de Mallorca, l'únic mitjà públic mallorquí íntegrament en català, que va deixar d'emetre la setmana passada per decisió del govern balear.

El Consell de la Societat Civil alerta que el tancament 'és un atac a la llibertat d'expressió i d'informació, als creadors culturals, a la llengua catalana, a la cohesió social, a les indústries audiovisuals i als treballadors que hi fan feina'.