Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  11.12.2011  12:34

"Contes del món" en podcast

Els nois i noies de l'escola Joan Maragall preparen un conte i en gravaran per participar a "Contes del món"

Men?ame
 

Els nens i nenes de l'activitat extra escolar de Periodisme de l'escola Joan Maragall participen al "Concurs de Contes del Món" amb altres escoles catalanes. Ja fa unes setmanes que hi treballen i esperen poer-lo publicar ben aviat. L'objectiu de la iniciativa es contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles. Ho expliquen aquí.

Explicar contes és un art molt antic que és viu encara a totes les cultures del nostre planeta. El "Concurs de podcasts - Contes del Món" vol contribuir al coneixement de les realitats socials d’aquestes cultures, en especial dels països en vies de desenvolupament, a la potenciació de la tolerància entre qui llegeixin o escoltin els relats i, alhora, ajudar-nos a fer descobrir les semblances i diferències entre totes les persones que compartim la Terra. Aquests són els objectius en els quals treballen els nois i noies de l'activitat de periodisme de l'escola Joan Maragall i sobre els quals estan treballant la seva proposta de conte. Després l'hauran de gravar i publicar-lo al web del projecte.