Ona Mallorca emet el seu últim butlletí

  • A la Ràdio i Televisió de Mallorca li queda aproximadament un mes de vida

VilaWeb
Redacció
08.12.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir, l’emissora Ona Mallorca va emetre el seu últim butlletí i perd les emissions de producció pròpia. De fet, a la Ràdio i Televisió de Mallorca li queda aproximadament un mes de vida. A partir del 31 de desembre el Consell de Mallorca, que presideix la popular Maria Salom, podrà aplicar l’ERO pel qual s’acomiadaran els 115 treballadors, que cobraran la mínima indemnització de vint dies.

La producció pròpia havia anat minvant, i havia quedat reduïda exclusivament als informatius. ‘Si us poseu tots malalts un dia, doncs no hi haurà informatiu, no passa res’, va arribar a dir el liquidador de l’ens, José Manuel Carrillo, durant la tensa reunió amb els treballados divendres passat.

Els periodistes i tècnics de l’ens han volgut aprofitar les últimes emissions de producció pròpia per acomiadar-se de l’audiència. Tots ells han rebut el suport de moltes entitats i gent de les Illes, arran del tancament d’uns mitjans que han tingut un reconeixement per la qualitat i el compromís dels continguts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any