Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  08.12.2011  06:00

Ona Mallorca emet el seu últim butlletí

A la Ràdio i Televisió de Mallorca li queda aproximadament un mes de vida

Men?ame
 

Ahir, l'emissora Ona Mallorca va emetre el seu últim butlletí i perd les emissions de producció pròpia. De fet, a la Ràdio i Televisió de Mallorca li queda aproximadament un mes de vida. A partir del 31 de desembre el Consell de Mallorca, que presideix la popular Maria Salom, podrà aplicar l'ERO pel qual s'acomiadaran els 115 treballadors, que cobraran la mínima indemnització de vint dies.

La producció pròpia havia anat minvant, i havia quedat reduïda exclusivament als informatius. 'Si us poseu tots malalts un dia, doncs no hi haurà informatiu, no passa res', va arribar a dir el liquidador de l'ens, José Manuel Carrillo, durant la tensa reunió amb els treballados divendres passat.

Els periodistes i tècnics de l'ens han volgut aprofitar les últimes emissions de producció pròpia per acomiadar-se de l'audiència. Tots ells han rebut el suport de moltes entitats i gent de les Illes, arran del tancament d'uns mitjans que han tingut un reconeixement per la qualitat i el compromís dels continguts.