El ple de l’Ajuntament de la Pobla del Duc aprova una moció en contra de la planta

  • El PP no ha secundat la moció · Més de 500 persones han acudit a la concentració de protesta

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.12.2011 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ple extraordinari de l’Ajuntament de la Pobla del Duc, convocat amb la polèmica de la planta de transformació de subproductes animals com a únic punt del dia, ha aprovat una moció en contra d’aquesta indústria. La decisió ha estat seguida per una gran ocació del nombrosíssim públic reunit al consistori i fora de l’edifici

Aquesta dimecres s’ha celebrat el ple extraordinari que l’Ajuntament de la Pobla del Duc havia convocat amb un únic punt del dia: tractar el polèmic projecte d’instal·lació al terme d’una planta de transformació de subproductes animals. L’equip de govern ha posat de relleu el ‘conflicte’ que representa per a la població i per a l’economia aquesta indústria, i ha posat a votacio una moció d’oposició. L’han votada a favor els regidors del PSOE i d’AIPD, però no els del PP, que han votat en contra i, encapçalats per l’alcalde anterior, Natalio Navarro, han defensat el projecte.

El saló de plens del consistori es trobava ple de públic, que ha aplaudit l’aprovació de la moció; un aplaudiment que s’ha repetit a la porta de l’Ajuntament, on un gran nombre de persones havia acudit seguint la convocatòria d’una concentració en protesta per aquesta iniciatva polèmica. Més de 500 persones han assistit a l’acte de rebuig, provinents de la Pobla mateix i d’altres municipis que es veuen afectats, com ara Castelló de Rugat, Beniatjar o Otos.

Enllaços
Array
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any