Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  07.12.2011  14:00

Els mecanismes d'Antònia Font, glossats en un llibre

Cossetània i Enderrock publiquen 'Antònia Font. Robots innocents'

Men?ame
 

Cossetània Edicions i el Grup Enderrock han publicat 'Antònia Font. Robots innocents', una biografia il·lustrada del grup. Obra dels periodistes Joaquim Vilarnau, Helena Morén, Jordi Novell i Lluís Gendrau, el llibre inclou un repàs a la trajectòria d'una de les bandes més destacades i influents de l'última dècada, els detalls més importants, les claus de l'èxit, i una entrevista als seus integrants. També hi apareixen les opinions de Miqui Puig, Jaume Sisa, Sebastià Alzamora, i de la mateixa Antònia Font, i els acords d'algunes cançons.

'Antònia Font. Robots innocents' forma part de 'Rockol·lecció', una col·lecció de llibres dedicada a les bandes musicals catalanes més populars, i que el passat mes de novembre es dedicava a Sopa de Cabra.

'Versions halògenes' d'Antònia Font

La publicació del llibre sobre Antònia Font coincideix amb la posada a la venda del disc 'El pop d'Antònia Font. Versions halògenes' (DiscMedi), que conté una vintena de versions de cançons del quintet mallorquí a càrrec de grups com ara la Iaia, Quart Primera, Raydibaum, Ix!, Inspira, Pulpopop i Very Pomelo. Aquest disc és una continuació de l'àlbum de tribut a Antònia Font 'Alegria revisitat', editat per Enderrock aquest estiu i en què diversos grups donaven la seva particular visió i versió de les cançons del disc 'Alegria'.