Anonymous es vesteix de Robin Hood per atacar els bancs

  • Anuncia que els robaran els diners per donar-los a organitzacions benèfiques

VilaWeb
Redacció
30.11.2011 - 15:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Anonymous i Teampoison s’han unit sota sota el nom de ‘poisAnon’ amb l’objectiu de robar als bancs diners per donar-los. Si més no, això és el que expliquen a la web central d’Anonymous, on qualifiquen els bancs d’estafadors i els responsabilitzen de la situació de crisi actual.

‘Quan el poble roba, es considera violència, però quan roben els bancs, s’anomena negoci’, diuen en el comunicat en què anuncien l’operació ‘Robin Hood‘. Una operació que consisteix a prendre als bancs diners que consideren que pertanyen al poble i asseguren que donaran el 99% del que recaptin a organitzacions benèfiques.

Així, anuncien que han aconseguit accedir a diverses entitats financeres i diuen que entre les seves primers víctimes figuren Bak of America, Chase Bank i les targetes de crèdit de Citibank.

‘És hora que els bancs paguin pels seus crims i corrupció’, diuen. Per això també animen els usuaris a moure els seus estalvis a ‘cooperatives de crèdit segur’.

Finalment, diuen: ‘No tenim por de la policia, del servei secret o de l’FBI. Mostrarem a tot el món que els bancs no són segurs i recuperarem els nostres diners. Colpejarem el mal verdader sense perjudicar els seus clients i ajudant altra gent’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any