Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  28.11.2011  10:46

Catalunya Nord per la independència es presenta en públic amb una sèrie de debats

Volen ser presents en la creació de l'Assemblea Nacional Catalana

Men?ame
 

Després d'un mesos treballant-hi, avui es presenta a Perpinyà Catalunya Nord per la independència, un projecte amb què es vol donar suport i ser presents a la creació de l'Assemblea Nacional Catalana que tindrà lloc el març vinent. Per començar, els promotors del projecte volen obrir el debat sobre la independència de Catalunya Nord juntament amb el Principat.

La intenció és convidar tot de personalitats nord-catalanes, reunir les seves respostes i fer-les públiques per tal d'obrir el debat a tota la societat. La primera reunió serà avui a les vuit del vespre al casal Jaume I de Perpinyà. 

'Sols un estat català, un estat propi ens permetrà recuperar la nostra història, la nostra llengua, la nostra economia, la nostra cultura. Sols un estat propi ens farà mestres del nostres futur', diu en un manifest penjat a la web del grup, que es defineix com a 'independentista unitari'.