Concentració a Benicolet contra la planta de transformació de subproductes animals de la Pobla

  • Es farà coincidint amb el plenari de la Mancomunitat · S'han presentat més de 3.000 al·legacions contra el projecte

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.11.2011 - 13:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A Benicolet se celebrarà dimarts 29 de novembre el penari de la Mancomunitat, i per aquest motiu s’ha triat aquest municipi per realitzar una concentració en mostra de rebuig a la instal·lació d’una planta de transformació de subproductes animals a la Pobla del Duc i per conscienciar la ciutadania de la seua perillositat. La decisió es va prendre divendres, en una reunió celebrada a Otos amb representació dels municipis de Bèlgida, Beniatjar, Castelló de Rugat, Carrícola, Otos, la Pobla del Duc i el Ràfol de Salem.

A més de la concentració, que s’ha convocat a les 19.30 h, en la reunió es va proposar als ajutaments dels pobles més directament afectats, que usen els webs municipals per a informar de l’evolució de la problemàtica suscitada amb el projecte d’aquesta instal·lació. També es va acordar continuar amb la presentació d’al·legacions, ja que tot i que el termini legal s’ha esgotat, consideren que si el nombre continua augmentant es pot tindre més força.

En relació amb les al·legacions, es va informar que se n’han presentat més de 3.000 a la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient. La Pobla n’ha  presentades 1.200, Bèlgida 550, Beniatjar 350, el Ràfol de Salem 150, Castelló de Rugat 150, Otos 600 i Carrícola prop d’un centenar.

Fonts de la plataforma han manifestat a XARA que es tracta de realitzar una concentràció pacífica, sense consignes polítiques per tal de conscienciar la ciutadania de la  perillositat d’una planta d’eixes característiques al bell mig de la nostra comarca.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any