El Cercle d’Estudis Sobiranistes esdevé la fundació de Solidaritat

  • Avui ha presentat la Convenció Nacional sobre la Transició de l’Autonomia a la Independència

VilaWeb
Redacció
25.11.2011 - 18:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Cercle d’Estudis Sobiranistes (CES) es refunda com a fundació de Solidaritat Catalana per la Independència i prepara la ‘Convenció Nacional sobre la Transició de l’Autonomia a la Independència’, que es farà el 17 de desembre. El CES tindrà per objectiu ‘promoure estudis i informes i organitzar conferències que contribueixen a la creació i consolidació de factors reals de poder catalans que proporcionin avenços tangibles en la consecució de l’objectiu sobiranista’. 

La convenció comptarà amb la presència de Jon Iñárritu (diputat d’Amaiur), Hèctor López Bofill, Alfons López Tena, Jaume Argerich, Albert Gendrau (ex-gerent de Foment del Treball), Uriel Bertran, Núria Cadenes i Jordi Muñoz.

El president del CES, Alfons López Tena, ha explicat que la Fundació Cercle d’Estudis Sobiranistes va constituir-se per primera vegada l’11 d’octubre de 2007 amb una finalitat política però no estava lligat a cap partit polític i no estava subvencionat per cap organisme públic. Ara però, la necessitat de SI de tenir una fundació i el fet que dos dels màxims dirigents del CES, el mateix Tena, i Hèctor López Bofill, fossin unes de les cares visibles de Solidaritat, ‘és el moment que el partit es comencés a nodrir dels coneixements de la fundació, sobretot, perquè ja no té sentit com a organització com a entitat independent’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any