Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  09.11.2011  06:00

Mètode i VilaWeb emprenen una aventura conjunta

El diari obre el canal Mètode, que ofereix continguts de la revista científica dos cops al mes

Men?ame
 

La prestigiosa revista de divulgació científica Mètode i el diari VilaWeb han començat una col·laboració que 'qui sap per quins camins ens acabarà portant', en paraules del director de Mètode, Martí Domínguez. Aquesta aventura conjunta es plasma des d'ahir al Canal Mètode de VilaWeb, que ofereix als lectors un tast dels continguts de la revista i que publicarà articles de Mètode dos cops el mes.

Martí Domínguez, que es declara molt il·lusionat, aplaudeix que 'un mitjà accepte una participació tan independent' com aquesta, fet que considera que obre moltes fronteres i que esbotzarà barreres. I explica: 'A l'admiració que sent per VilaWeb i a l'ús que en faig, ara s'hi afig el goig de veure-hi els continguts de Mètode. Crec que s'han unit dues bones estratègies: l'estratègia informativa solvent de VilaWeb i el portal de ciència, assaig i reflexió que pot donar un plus a la informació'.

Domínguez també comenta l'impuls a la divulgació científica que resultarà d'aquesta col·laboració per a Mètode, entitat adherida a +VilaWeb. 'La simbiosi de 'VilaMètode', com m'agrada de dir-ne, potenciarà la nostra divulgació científica, des dels Països Catalans. Tot això donarà visibilitat a un univers molt desconegut, perquè el contingut científic arriba difícilment al gran públic.'

Aquesta setmana, per exemple, el canal publica l'article 'La cara del dolor' i un reportatge sobre qüestions ètiques relacionades amb el tractament del dolor, 'El dret de no sentir dolor'.