El Consell Insular anuncia la supressió de la dotació dels premis Mallorca

  • La presidenta Maria Salom va anunciar ahir en l'acte de lliurament que a partir d'ara seran 'purament honorífics' i no tindran dotació econòmica

VilaWeb
Redacció
29.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, va anunciar ahir en l’acte de lliurament dels premis Mallorca 2011 que l’any entrant seran ‘purament honorífics’ i sense dotació econòmica. Enguany, els premis creats el 2005 pel consell insular estaven dotats amb 50.000 euros en la modalitat de narrativa, 10.000 en la de poesia i 10.000 més en la de narrativa juvenil.

‘Estic convençuda que aquesta decisió no restarà ni un gram de prestigi als Premis Mallorca, perquè el prestigi d’un certamen no es construeix tan sols a partir dels diners que ofereix, sinó a través de la qualitat de les obres que s’hi presenten’, ha afirmat Salom.

La guanyadora dels premi de Narrativa ha estat l’escriptora i crítica de dansa Isabel Olesti amb l’obra ‘La pell de l’aigua’. En la modalitat de poesia, el guanyador ha estat Pere Joan Martorell pel poemari ‘Oracle’, mentre que en l’àmbit de narrativa juvenil Jordi Ortiz s’ha endut el premi per ‘IN absentia, judici a la terra’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any