Notícies

Dimecres  26.10.2011  15:44

Císcar imposarà un terç d'ensenyament en anglès

El conseller d'Educació diu que només revisarà el percentatge de català i d'espanyol en el polèmic decret del plurlilingüisme

Men?ame
 

El conseller d'Eduació, José Císcar, ha assegurat avui que modificarà el polèmic decret del plurilingüisme a l'escola, però no ha especificat com. Ha dit, en tot cas, que no es tocarà pas el punt que estableix que, com a mínim, una tercera part de l'ensenyament serà en anglès. El repartiment del pes de l'ensenyament del català i de l'espanyol, amb l'eventual supressió de les línies en valencià, és la part que la conselleria analitza en aquest moment, ha dit Císcar.

El conseller ha dit que parlarà d'aquesta qüestió amb 'tots els agents educatius' i que ara 'sistematitza' tota la informació que els arriba.

Escola Valenciana es va reunir el mes passat amb el conseller per demanar-li que revisés el polèmic decret anunciat per l'ex-conseller Font de Mora. D'aquella reunió van arrencar el compromís de Císcar de flexibilitzar els percentatges de la presència de les tres llengües a les aules.