Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  20.10.2011  12:22

Un vídeo neonazi força Anglada a expulsar el dirigent de PxC a Cornellà

Avui s'ha difós un vídeo del 2008 en què elogia Hitler

Men?ame
 

Plataforma per Catalunya ha expulsat el candidat a la batllia de Cornellà, Sergio Serralvo, que va assistir al concert neo-nazi del Poble Nou el passat 12 d'octubre. La plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme ha fet córrer aquest matí un vídeo d'un documental de TVC del 2008 en què Serralvo es declarava racista i admirador de Hitler. Ara, quan falta un mes just per a les eleccions espanyoles, la direcció del partit ha anunciat que l'expulsava, escudant-se que el documental li havia passat desapercebut i que no havien mirat 'el perfil de tots els candidats'.

En el documental, Serralvo fa declaracions com: 'Sóc racista però no sóc xenòfob; el que jo vull és el millor per a la meva pròpia gent, el racisme és amor per la teva pròpia raça' o 'Hitler, en contra del que pensa tothom, a mi em sembla que va ser un personatge extraordinari'.

Aquestes opinions, difoses a la xarxa per entitats antifeixistes, semblen haver estat el detonant de l'expulsió del partit de Josep Anglada.