Empresaris de tot el país es feliciten per la decisió de la Comissió sobre el corredor però avisen que ara cal fer-lo

VilaWeb
Redacció
19.10.2011 - 16:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Consell General de Cambres de Catalunya, el País Valencià i Balears, a més dels de Múrcia i Andalusia i de les patronals Foment del Treball, Cierval, Caeb, Croem (Múrcia) i Cea (Andalusia) s’han felicitat per la decisió de la Comissió Europea d’incorporar el Corredor Mediterrani com a eix prioritari a la Xarxa Bàsica Transeuropea de Transports, car consideren que simbolitza ‘l’èxit de la unitat empresarial’.

En un comunicat conjunt expliquen que les empreses necessiten el corredor per a poder competir i créixer a Europa i perquè l’economia segueixi liderant la internacionalització del país. Però fan un avís al govern espanyol: ‘ara toca posar-se a treballar per finalitzar la infraestructura en el termini més breu possible’.

En concret, el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha remarcat  que ‘fins ara tan sols hem aconseguit que sigui declarat com infraestructura d’interès però ara cal fer-lo’. En una línia semblant, el president del Consell de Cambres de Comerç del País Valencià, José Vicente Morata, ha destacat que es tracta només del començament, però s’ha mostrat convençut que l’eix trobarà finançament perquè ‘és un projecte d’alta rendibilitat i els inversors necessiten moure els seus diners; potser avui és un mal moment però estic convençut que els inversors ho veuran aviat i els governs també tindran capacitat per invertir’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any