La comunitat educativa celebra un acte en defensa de la immersió a Terrassa

  • Òmnium Cultural, la plataforma Somescola.cat, els centres d'ensenyament i les entitats cíviques i culturals convoquen la ciutadania al Teatro Principal de la ciutat

VilaWeb
Redacció
12.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La comunitat educativa de Terrassa celebra avui un acte en defensa de la immersió a l’escola organitzat per Òmnium Cultural, la plataforma Somescola.cat i els centres d’ensenyament de la ciutat. L’acte començarà a les sis de la tarda al Teatro Principal amb l’actuació del cor jove del Centre d’Estudis Musicals i les intervencions d’alumnes de les escoles i els instituts. El pedagòg i ideòleg de la immersió lingüística a Catalunya, Joaquim Arenes, i la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, clouran l’acte.

Entre les actuacions musicals i dels alumnes i les intervencions d’Arenes i Casals, hi haurà parlaments de Teresa Ciurana, mestre pionera de l’aplicació de la immersió lingüística a Terrassa; Salima El Moussaoui, alumne universitària que ha viscut tota la immersió; i Maribel Segado, en representació de les associacions de pares de Terrassa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any